Abicana - internasjonelle nettbutikker med gode tilbud

Webmaster - Knut HoltMail: aquila_grande@yahoo.no

Nyttig informasjon om helse og kroppsutvikling

Hovedmeny med engelsk tekst over alle produkter - fjernestyrte modeller og hobby, naturmedisiner, hudpleie og antialdringsprodukter, treningsartikler, potensprodukter og sexleketøy, bildeler, elektronikk, smykker og klokker, husholdningsprodukterKjøp billig over internett fra amerikanske eller internasjonale varemagasiner

Over internett kan du bestille alle typer varer fra utenlandske varemagasiner. Varene du bestiller sendes i posten. Med lav dollarkurs og ofte et generelt lavere prisnivå enn i norge, kan du ofte få varene for en lavere pris enn fra norske butikker. Like viktig er det at du ofte også kan få varer og designvarianter du ikke finner i norske butikker.

Eksempler på varekategorier du kan kjøpe fordelaktig fra utenlandske butikker er: Sport og friluftsliv, Hobby og fjernstyrte modeller, Data og kommunikasjon, Klær og mote, smykker, Kroppspleie, hudpleie, anti-aldring og helse, Erotiske artikler, Bilutstyr, Hotellreserasjon.

Herunder er noen gode utenlandske nettbutikkker presentert .Vennligst klikk på bannerne eller lenkene for å gå inn og kikke i nettbutikkene. Nederst på siden er det noen råd om bruktbilkjøp.Eksempler på gode utenlandske nettbutikker

Generelle varemagasiner

Newegg - En nettbutikk med mange gode tilbud på tekniske artikler som det lønner seg å kikke innom hvis du leter etter noe spesielt - Noen av kategoriene du kan finne her er mobiltelefoner, nettbrett, datamaskiner, kommunikasjonsutstyr, GPS-sporingsutstyr, elektrinisk sikkerhetsutstyr, fjernstyrte modeller og droner, kameraer, TV og lydutstyr. Du kan også finne medisinsk utstyr, kosmetik, klær,og annet pesonlig utstyr.Welcome to Newegg - Norway Customers Get $15 USD off $100 USD On Their First Order w/ Promo Code NEWEGG2017NOR


Miniinthebox - Tekniske produkter, husholdningsartikler og hobbysaker for svært lave priser - Denne butikken har et stort utvalg av utstyr til datamaskiner, mobiltelfoner, video og lydanlegg. Også mye utstyr til biler, kjøkkenutstyr, sikkerthetsutstyr, lysutstyr, fotoutstyr, artikler for hund og katt, medisinsk utstyr, kontorutstyr, klokker, smykker, turutstyr og annet praktisk utstyr. Hvis du har bruk for større kvanta av praktisk utstyr av forskjellig art, eller er på jakt etter noe som er svært dyrt i norske forretninger, lønner det seg å sjekke i denne butikken.

Ongoing PromotionFjernstyrte modeller, byggesett, tryllesaker, kjemisett, fysikksett og andre hobbyprodukter

Trend Times Toys - alle typer hobbyproducterI denne generelle hobbybutikken kan du finne alle mulige modeller av fly, helikoptre, båter, biler, roboter og øvrige fjernstyrte maskiner. Du kan også finne hobbyelektronikk, tryllesaker kjemisett, fysikksett og mekaniske byggesett.

Trend Times Toy StoreSmykker, klokker og klær

Forzieri - eksklusiv italiensk og europeisk smykkekunst, skotøy, moteplagg og ekorasjonshjenstander - Forzieri selger smykker, klokker, sko, finklær og pyntegjenstander av italiensk fabrikat og formgivning.  Her kan du finne luksusprodukter fra over 200 ultra-eksklusive, produsenter hvorav noen er globalt anerkjente designere, mens andre er dyktige lokale håndverkere som produserer ekskusive kreasjoner. Fortzieri spesialiserer seg videre i  engansproduserte smykker, vesker, lærvarer, sko, menns tilbehør, hjemmedekorasjoner og mer, slik at du kan få en kreasjon som bare du har maken til.

The Shoeroom at FORZIERI.COMTitaniumKag - Robuste smykker for folk med aktiv livsstil- Denne nettbutikken selger rubuste smykker utformet med en tøff til, laget av robuste materialer som titan, kobolt og harde kjeramiske materialer som for eksempel volframkarbid. Smykkene appelerer til menn og kvinner med en aktiv livsstil som også vil vise dette ved sin besmykning.

Men's Accessories, money clips, cufflinksSuperjeweler - alle typer smykker, og spesielt smykker med diamanter - Du finner smykker med sølv, gull, platina og alle typer steiner, men utvalget av diamantsmykker i denne butikken er særlig stort.

Klikk her for å se utvalget - Save big with great deals at SuperJeweler.com!Reise og hotell

Finn en god hotellplass til en rimelig pris - Gjennom denne tjenesten kan du søke etter hotellplass i 235000 hoteller fordelt på 225 land og finne det rimligste hotellrommet som sarer til den kvaliteten og servicenivåetdu du ønsker, og så kan du bestille hotellplass Tjenesten har også prisgaranti slik at du kun betaler den prisen du har booket for.

Find the best hotel dealElektronikk

All-Battery.com - et sted for å finne allle typer baqtterier og strømforsybungsløsninger - Her finner du alle typer batterier og alle typer ladere for alle typer elektroniske og elektriske gjenstander.

Brickhouse - elektronisk sikkerhetsutstyr for hus, arbeidsplasser, områder, kjøretøy og personer - Her kan du finne alle typer utstyr for overvåkning, sporing og alarm til bruk i hjem, arbeidsplasser, utendørsområder, biler, garasjer, gjenstander og som personer kan ha med seg. Her er detektorer for bevegelse, brann, lekasjer og andre hendelser. Her er overvåkningskameraer og GPS-sporings-utstyr. Og du finner sentralenheter for mottak av informasjon og kommunikasjon med utplassert sikkerhetsuststyr.
Medisins, helse trening, sekualitet

Naturprodukter for å bedre helsen, motvirke aldringssymtomer og bedre sexlivet - Her finner du kvalitetsprodukter for å stimulere erotisk velbehag og for å hjelpe mot problemer innen sex-livet. Her er også produkter for å motvirke og slå tilbake aldringssympromer i huden og hele kroppen. Du finner også naturlige medisiner for vanlige problemer i hjerte- og karsystemet, fordøyelsesapparatet, ledd, skjellettet og musklene. Her er produkter for å gi bedre generell helse i huden og produkter mot spesifikke problemer i hud og hår som kviser, rosasea, eksem, rynker aldersflekker og solskader

Venligst gå her for å se på kvalitetsproduktene innen helse og anti-aldringAlle typer medisinsk utstyr, terapiustyr og laboratorieutsyr for profesjonell bruk og hjemmebruk

Vitamin Shoppe - Alle typer tilskudd av vitaminer, og antioksydanter, kostholdstilskudd for trening og naturmedisin - Dette varamagasinet har alle typer tilskudd av næringsstoffer som vitaminer, mineraler, antioksydanter, probiotika og essensielle fettsyrer. Du finner også alle varianter av kostholdstilskudd for bruk ved muskelbygging og trening for sportsprestasjoner. Du kan også finne naturmedisin av nesten alle kategorier og for alle typer formål. Og så finner du kosttilskudd for generell bedring av helsa eller for å bevare en god helse. Butikken har også hudpleieprodukter og antialdingsprodukter basert på naturlige ingredienser. Mange tilskudd du finner i denne butikken er ikke å finne i norske forretninger.

ProgressiveHealth - Kosttilskudd for å bedre helsen i bestemte organer - Denne butikken selger kosttilskudd spesielt laget for å styrke motstandskraften og funksjonene i bestemte kroppsdeler og kroppsfunksjoner. Du kan finne tilskudd for alle organer og funksjoner, både rent fysiske og mentale og som kan bidra til å forebygge eller helbrede manifeste sykdommer i det enkelte område i kroppen.

Klikk her for å finne det riktige produktetHudpleie og kosmetikk

StrawberryNET.com - Make-up og hudpleieartikler  for reduserte priser - Alle produkter innen make-up og hudplaie fra alle betydningsfulle leverandører i verden for reduserte priser.

Deler og utstyr til kjøretøy

AutoBarn - Bilrekvisita, bilstyling og trimmeprodukter - Denne butikken fører alle slags deler til motor, oppheng, drivverk, elektrisk dydtrm og karosseri. Den har deler til alle merker, både originale deler og deler fra generelle utstyrsfabrikanter. Dette inkludrer produkter for styling, oppgradering og trimming av motor og øvrige funksjoner. Også mye bilelektronikk, sikkerhetsprodukter og ting som er nyttige å ha med seg på bilturer.

Performance Parts at Auto BarnSexuelle artikler og potensprodukter

SEX-lek og massasje-produkter - Her er en nettbutikk som selger alle typer artikler for sensuell masasje og alle typer sex-lek.

Venligst klikk her for å se den andre kolleksjonen - Erotic massageNaturprodukter for øke den seksuelle kapasiteten og velbejaget innen sexlivet for men og kvinner - Her finner du kvalitetsprodukter for å stimulere erotisk velbehag og for å hjelpe mot problemer innen sex-livet.

Venligst gå her for å se en stor utstilling av naturlige potensprodukter og produkter for seksuell nytelseVigRXPlus - piller for men som gir større evne til å få ereksjon, lar penis øke mer i omfang og lengde når den erigerer, gjør ereksjonen mer varig og stabil, og øker de kjønnslige følelsene - klikk her


Provestra - piller for damer for å stimulere lyst for sex, skape gode følelser i underliver, stimulere sekresjon i vagina, øke otrgasmenes styrke, også for å redusere ubehag ved menstruasjon og ved andre tunge perioder - klikk her


VigRXoil- salve for å smøre på penishodet til men for å stimulere en øyeblikkelig fast og hard ereksjon, og som varer all den tid du trenger, og for å gi kraftig vellyst i mannens underliv


Vigorell - salve for å smøre mellom kvinnens kjønnslepper og på klitoris for øyeblikkelig å stimulere intens nytelse i underlivet, øket utsondring av smørende væske i skjeden, øket blodfylling i kjønnsorganet og andre gode kjønnslige reaksjonerBøker og litterstur

eBooks - a good good kilde for fagbøker og annen litteratur som du kan nedlaste på PCen

Download an eBook todayBigger Books - fagbøker og annen litteratur i papirformat eller på CD:


Free Shipping at BiggerBooks.com


Slik kontrollerer du en brukt bil før du kjøper den

Det er ikke lett å gjøre et prisgunstig kjøp av en brukt bil. Ofte prisen du betaler or høy pris når du også vurdere tid, innsats og penger du bruker på å reparere bilen før du kan bruke det på en behagelig måte. Her er noen råd om å sjekke bilen, og deretter vurdere verdien før du bestemmer deg for et kjøp.

En bruktbil har alltid feil som reduserer komforten med å bruke bil eller som må utbedres før du bruker den komfortabelt og trygt. Dette er greit hvis prisen du betaler ikke er for høyt når du også legger til prisen, tid og krefter på påfølgende reparasjoner og justeringer. Her er noen tips for å merke av en brukt bil før kjøpet.


Det grunnleggende prinsipp - Se på alt, prøv alt, sjekk historie

Det grunnleggende prinsippet for å vurdere en brukt bil før du kjøper den er:

- Se på alt.
- Test alt.
- Sjekk bilens historie.
- Skriv ned hva du finner.

Før du begynner å merke av i bilen, må du ha klart noe å notere hva du finner på.

Hvis du bare huske disse fire prinsippene, vil du sannsynligvis gjøre en god vurdering selv uten mer detaljert plan. I det følgende er en nærmere plan presentert. Den er ment mer som en sjekkliste enn en plan en skal følge slavisk.

Se over alt


Før du starter bilen, bør du se på hele bilen eksternt og internt på en systematisk måte:
- Gå rundt bilen og se på alle punkter. Se etter ødelagte vinduer, uklare vinduer, uklart eller ødelagt speil, støt, rust eller skadet lakk.
- Ser spesielt bra på kanalene på sidene. Se etter rust og skader.
- Prøv å åpne og lukke alle dører. Se rundt dørene, både ved dørene selv og rammene rundt dører. Prøv låser i alle dører.
- Se på hjul og hjuloppheng.
- Se under bilen. Se spesielt etter rust, ødelagte deler eller usymmetriske deler.
- Se inn i bagasjerommet. Se under tepper og deksler. Se spesielt etter sprekker, rust eller usymmetriske deler. Slike symptomer kan tyde på at bilen har vært utsatt fofr en skade.
- Se inn i motorrommet. Se etter løse deler. Virker solid og er på plass? Er det mye rust? Er det tegn til oljelekkasje? Er det veldig skittent, og hva slags skitt er tilstede? Noen skitt er normalt, men ekstremt og uvanlige skitt bør gi deg noe å tenke på. Ser du noen sprekker eller noen usymmetri? Er det noen tegn til reparasjonsarbeid gjort? Slike symptomer tyder på at bilen har vært igjennom en ulykke.
- Prøv støtdempere og hjuloppheng ved å gynge på hvert av bilens hjørner. De bør gynge bare én eller to ganger i hvert hjørne, og uten noen knirkelyder..
- Se etter om bilen har reservehjul, standard verktøy for reparasjon og hjulskift, og både sommer og vinterhjul.
- Vri nøkkelen slik at den elektriske systemer er aktivert.
- Se på alt i kabinen. Se under tepper. Sett deg ned på alle seter. Prøv alle reguleringsmuligheter for sitteplasser.
- Prøv alle elektriske vinduer, elektriske speil og andre elektriske funksjoner.
- Prøv ut alle lysene, inkludert signallysene og retningsviserne. Hvis noen av dem ikke fungerer, sett i en ny pære, for å se om dette er det eneste problemet.
- Prøv radioen, bilens datamaskin, musikk og alle GPS-navigasjonsenheten.


Start motoren og test

Etter å ha sett på bilen overalt, er det på tide å starte motoren. Motoren bør ideelt sett sttes i gang når det er kaldt. En motor som startet lett når den er varm, starter ikke altid like lett når den er kald.
- Start motoren. Skjer dette lett eller tungt? Hør på lyden etter ujevn motorfunksjon, lyder av vibrasjoner og lyder av friksjon. Føler du noen unormale vibrasjoner?
- Når du starter motoren, tråkk den bremsepedalen. Det burde lett gå ned og stte bremsene i funksjon når motoren startes. Hvis ikke, kan bremseservoen være ødelagt.
- Hør etter uvanlige eller høye lyder fra eksossystemet. Disse indikerer brekkasje.
- Se på dashbordpanelet. Fungerer alle indikatorer. Signaliserer noen indikatorer problemer?
- Prøv styring ved å vri rattet. Hvor mye må du å vri den før hjulene svinger? Det bør ikke være mer enn ca 2 cm dødgang.
- Prøv vindusviskere og spylere.
- Tråkk ned kløtsjen, og prøv alle gir om den er manuelt rettet.
- Prøv ut innstillingene på varmeapparatet eller klimaanlegg.


Testkjøring

Deretter er det tid for en testkjøring. Når du er test-kjører bilen, bør du gjøre følgende:
- Still gir i revers, og rygg ut av parkeringsfeltet. Fungerer gass og clutch greit under rygging? Beveger bilen seg jevnt?
- Sett bilen i bevegelse fremover. Funger gass og kløtsj greit i bevegelse fremover? Beveger bilen seg jevn fremover?
- Øk hastigheten og skift til andre gir dersom bilen er manuelt giret. Hvis det har automatiske girskift, bare øk farten til andregir setter i. Er det noen problemer med å gå opp ett gir? Hvis bilen har automatisk gir, slår andregir inn som forventet?
- Prøv bremsene fra en lav hastighet. Er det noe problem med bremsene, som dårlig bremseeffekt, vibrasjoner eller unormal støy? Trekker bilen til en side når du bruker bremsene?
- Parker og notere alle resultatene så langt. Deretter start du igjen.
- Prøv med et bredere spekter av hastigheter, og resten av girene. Hvis bilen har automatisk gir, slår girene inn som forventet? Føles motoren kraftig og reagerer den raskt, eller er det lat?
- Lytte til bilmekanikken Er det noen raslende eller skrikende lyder fra noen stedert? Vær spesielt oppmerksom på singling i gir gir eller uventet motor lyder.
- Se opp for eventuelle lukten av bensin, diesel, olje eller noe brent under kjøring?
- Går bilen i en rett linje og retning ved høye hastigheter, eller vingler den eller trekker til siden. Er det fortsatt lett å styre den både til høyre og venstre? Er styringsaggregater nøyaktige?
- Prøv bremsene fra en høyere fart og merk deg uregelmessigheter.
- Se på tallene for motortemperatur. Er de i normale?
- Ved parkering, sett i revers og rygg inn på parkeringsfeltet. Er det nå uregelmessigheter ved rygging?
- Når du er ferdig med testkjøringen, se inn i motor rommet. Ser du noen oljelekkasjer, eller vannlekkasjer, eller er det uventet høy temperatur? Er det noen lukter av brent stoff? Er det noen lukter av bensin eller diesel?
- Noter alle funnene.


Sjekk papirer og bilens historie

Før du kjøper bilen, sjekk alle papirer.
- Se på serviceboka. Har bilen hatt alle servicer?
- Se på alle reparasjonsregninger. Alle disse bør ideelt følge bilen.
- Se på kjørelengdeindikator for å se hvor lenge bilen har vært drevet.
- Ta ut historierapport om bilen fra myndigheter. Sjekk spesielt registeret i Brønnøysund for heftelser.
- Spør selgeren om bilens historie, for eksempel ulykker bilen har gått gjennom. Hvis du har funnet noen tegn som indikerer noe problem, spør direkte om dem. Mange selgere vil være ærlige og fortelle sannheten. I andre tilfeller kan du gjette fra måten selger svarer på om han lyver eller ikke.


Beslutning

På slutten må du bestemme flere ting basert på resultatene.
- Først av alt, er dette virkelig bilen du trenger? Hvis ikke, avslår tilbudet, selv om alt ser greit.
Hvis du har bestemt at dette er bilen for deg, så tenker du videre.
- Er bilen i en slik teknisk tilstand at det er mulig å bringe den til den standard du vil? Hvis ikke, avslår tilbudet.
- Du tenker så over hvor mye tid og krefter reparasjon av bilen vil koste deg. Selv om du lar et verksted reparere bilen, må du bruke tid ved å bringe bilen til og fra verksted, ved å forklare hva som skal repareres, ved å vente, ved å sjekke etter reparasjon, og så videre.
- Hva tror du reparasjon av bilen vil koste?
- Nå kan du bestemme om det bilen er verdt å kjøpe tross alt, og den maksimale prisen verdt å betale.
- Som det siste punktet, diskutere prisen med selgeren, selv om det er innenfor den rette prisenrekkevidden.
Så til slutt, etter at alle sjekking, og all vurdering og diskusjon prisen, kan du velge å kjøpe eller ikke.