Abicana

Webmaster - Knut HolteMail: aquila_grande@yahoo.no

Hovedmeny - fjernstyrte modeller og andre hobbyprodukter, naturmedisin, smykker, mote, bildeler, elektronikk, hodpleie, antialdringsprodukter - engelsk tekst

Gå her for å finne mye mer nyttig informasjon om helse, trening, sex og øvrige interessante emnerVennligst gå lenger ned på siden for å se noen interessante produkterHvordan du kan forebygge og bli kvitt urinveisinfeksjon

Urinveisinfeksjon er vekst og spredning av bakterier i urinveiene i en slik mengde og på en slik måte at det oppstår skader eller symptomer. Når bare urinrøret og blæra er angrepet kalles det lavere urinveisinfeksjpn. Når urinlederne og nyrene er infisert kalles det høyere urinveisinfeksjon.


HVA FORÅRSAKER URINVEISINFEKSJON

Urinveisinfeksjon forårsakes av forårsakes vanligvis av bakterier som finnes normalt i og rundt kroppsåpningene og i tarmsystemet, for eksempel tarmbakterien Escherichia coli. Oftest trenger bakteriene inn i gjennom urinrørsåpningen. Kvinner bllir oftere angrepet fordi de har et kortere urinrør slik at bakteriene lettere når inn til blæra.

Sykdommene chlamydia, gonorhé og syfilis kalles vanligvis ikke urinveisinfeksjon selv om de ofte angriper urinveiene.

Misdannelser i urinrøret kan gjøre en person mottakelig for urinveisinfeksjon, som for eksempel forsnevringer og klaffer. Defekter og skader som forårsaker refluks av urin opp til nyrene øker sjansen for høyere urinveisinfeksjon.

Uforsiktig bruk av katetre eller andre instrumenter i urinveiene kan av og til forårsake skader som øker faren for urinveisinfeksjon.


SYMPTOMENE VED URINVEISINFEKSJON

Infeksjon i urinveiene kan opptre akutt med tydelige symptomer, eller den kan utvikle seg langsomt med bare små symptomer.

Symptomer ved lavere urinveisinfeksjon:

- Svie når en tisser

- Smerter i blæreregionen

- Stadig trang til å late vannet

- Behov for å urinere om natta

- Feber som kan være høy ved akut infeksjon, men som oftest er mild

- Tåket urin med en vond lukt

- Verk som kommer ut av urinrørsåpningen eller blandet med urinen

- Noen ganger blod i urinen

Ved høyere urinveisinfeksjon vil de samme symptomer opptre, og i tillegg vil en ha disse symptomene:

- Kvalme og oppkast

- Smerter på siden av ryggen på høyde med nyrene og ofte nedover derfra mot blæreregionen.

- Følelse av trykk i magen

- Høy feber med kuldegysninger

- Sterk slapphet

Symptomer fra urinveiene må alltid undersøkes. Spesielt gjelder dette blod i urinen som også kan skyldes kreft.KOMPLIKASJONER VED URINVEISINFEKSJONER

Ved infeksjon i de øvre urinveier, kan infeksjonen spre seg dypt inn i vevet i nyrene og ødelegge strukturene som skiller ut urin. dette kan gradvis lede til nyresvikt. Infeksjon i urinveiene kan forårsake vekst av arrvev som blokkerer utførselen og leder til vannlatingsproblemer.

Hos men kan infeksjonen spre seg til prostata og inn i kanalene mot testiklene og ødelegge evnen til reproduksjon.

Når en gravid kvinne har urinveisinfeksjon, er det en tendens til at barnet fødes med lav fødselsvekt.

DIAGNOSE AV URINVEISINFEKSJON

Sikker diagnose foretas med en urinprøve. Prøven analyseres for substanser produsert av sykdommen , slik som nitritter, hvite blodlegemer og esterase fra hvite blodlegemer (et enzym). En dyrker også urinen for å finne ut om det er tilstede bakterier.

Når et barn har hatt en urinveisinfeksjon er det vanlig å foreta urinflytstudier og studier av urinveiene med røntgen eller MRI for å se om det er refluks av urin opp mot nyrene eller misdannelser i urinrøret. Dette gjøres også noen ganger med voksne ved gjentatt infeksjon.


STANDARDBEHANDLING VED URINVEISINFEKSJONER

Antibiotika er vanlig medisinsk behandling av infeksjon i urinveiene. Barn som har misdannelser i urinveiene behandles ofte med lave doser av antibiotika over lengre tid for å forebygge infeksjoner i urinveiene. Senere studier har imidlertid katet tvil om slik behandling gjør mer nytte enn skade.


ALTERNATIVE MÅTER Å BEHANDLE URINVEISINFEKSJONER

Standardbehandling er ofte effektiv mot infeksjon i urinveiene, men ikke alltid. Standardbehandling bedrer heller ikke motstandskraften mot ny infeksjon.

Alternative metoder i tillegg til standardbehandlingen kan derfor være nyttig for å bli kvitt en gjenstridig urinveisinfeksjon og for å minske motstandskraften mot ny infeksjon.

- Ekstrakt eller te av gullris og tranebær brukes ofte mot urinveisinfeksjoner. Sukkertypen D-mannose kan også hjelpe mot infeksjon i urinveiene.

- Te laget av kjerringrokk, kamille og røsslyngblomster kan også være effektivt.

Flere av disse midlene ser ut til å virke ved å gjøre det vanskeligere for bakterier å feste seg til innvendige vegger i urinveiene slik at de lettere vaskes ut. Mange midler ser også ut til å virke ved å forandre urinens surhetsgrad. Det ser ut til at forandring av surhetsgraden utover en snever grense kan drepe bakteriene som infiserer urinveiene.

Akupunkturbehandling sies også å kunne bedre motstandskraften mot urinveisinfeksjon.


LIVSSTILSTILTAK SOM KAN HJELPE MOT URINVEISINFEKSJONER Flere enkle tiltak kan hjelpe til å hindre infeksjoner i urinveiene.

- Å vaske seg nedentil hver dag hjelper til å beskytte mot infeksjon i urinveiene. Sterke desinfiserende midler kan imidlertid ha motsatt effekt idet de tar vekk vennlige bakterier som holder skadelige bakterier borte. Å vaske med rent vann eller en mild såpe er ofte best.

- En bør skifte til rent undertøy hver dag.

- Mange erfarer at klær som hjelper til å holde underkroppen varm hindrer urinveisinfeksjon.

- Det å drikke mye vann kan hjelpe til å skylle ut bakteriene som forårsaker infeksjon.

- Hvis en lett får urinveisinfeksjon kan det hjelpe å tisse og vaske rundt urinveisåpningen etter seksuelt samkvem.

- Menn som utfører analt samleie kan hjelpe til å hindre urinveisinfeksjon ved å bruke kondom.

- Hvis en først har hatt analt samleie, bør en ikke ha vaginalt samleie uten først å vaske kjønnsorganet.

- Kvinner bør ved toalettbesøk tørke forfra og bakover for å hindre bakterier fra endetarmsåpningen i å komme over i urinveiene.

- Varme sittebad kan lindres smerte og fremskynde helbredelsen ved urinveisinfeksjon.
Noen interessante produkter

Herunder finner du noen banner og lenker til gode internasjonale nettbutikker som fører alle typer naturlige helseprodukter, blant annet mange du ikke kan finne i Norge. Også noen senhtrale produkter er vist under, spesielt produkter for problemer og funksjoner i urinveiene og kjønsorganene


Naturmedisiner for å sikre rene og sunne urinveier og redusere tendens for urinveisunfeksjon - Medonin Preparatene består av urteekstrakter som lang erfaring har vist hjelper til å kvitte seg med mikrober og andre skadelige elementer i urinveiene og øke motstandskraften mot infeksjon i urinveiene. Ingrediensne virker dels rensende ved å gjøre det vanskelig for bakterier å feste seg til veggene i urinveiene, og dels ved å styrke immunforsvarets virkning mot disse bakteriene.

Urinary Flush & Support - Venligst klikk her for å lese en utførlig beskrivelse av innholdet i preparatet og virkemåtene, og for å bestille

Urinary Tract Vibrance - Venligst klikk her for å lese en utførlig beskrivelse av innholdet i preparatet og virkemåtene, og for å bestille

Urinary Flush Support - klikk her for å lese beskrivelse eller kjøpeNaturpreparat til å hjelpe for nyrestein og nyregrus - klikk her for utførlig beskrivelse og å bestille


Naturpreparat til å hjelpe ved endometriosis - gå herfor å lese utførlig beskrivelse eller kjlpe - Fallodox


Naturpreparat for å hjelpe mot prostatabesvær av godartet type, klikk her for å finne en utflørlig beskrivelse - Avistate


Internasjonal nettbutikk med alle typer kroppsbyggingstilskudd og naturmedisin- blant annet flere midler mot urinveisinfeksjon - I denne nettbutikken vil du finne enhver type tilskudd som du ikke kan finne her hjemme. Hvis du skal ha større kvantitet av en vare kan det også bli billigere å bestille herfra fremfor å kjøpe det i en norsk forretning.

Finn en god hotellplass til en rimelig pris - Gjennom denne tjenesten kan du søke etter hotellplass i 235000 hoteller fordelt på 225 land og finne det rimligste hotellrommet som sarer til den kvaliteten og servicenivåetdu du ønsker, og så kan du bestille hotellplass Tjenesten har også prisgaranti slik at du kun betaler den prisen du har booket for.

Find the best hotel deal


StrawberryNET.com - Kvalitets-kosmetikk for reduserte priser - I denne nettbutikken kan du bestille alle kosmetikkvarer fra alle ledende produsenter i verden. Forsendesle over hele verden. Frakt inkludert i prisen. Noen få eksempler på produsenter i lageret: Anna Sui, Biotherm , Borghese , Bvlgari , Carita , Cellex-C, Chanel, Christian Dior , Clarins, Clinique, Darphin , Decleor , Dermalogica , Estee Lauder , Guerlain, Guinot.
Naturprodukter for å bedre helsen, motvirke aldringssymtomer og bedre sexlivet - Her finner du kvalitetsprodukter for å stimulere erotisk velbehag og for å hjelpe mot problemer innen sex-livet. Her er også produkter for å motvirke og slå tilbake aldringssympromer i huden og hele kroppen. Du finner også naturlige medisiner for vanlige problemer i hjerte- og karsystemet, fordøyelsesapparatet, ledd, skjellettet og musklene. Her er produkter for å gi bedre generell helse i huden og produkter mot spesifikke problemer i hud og hår som kviser, rosasea, eksem, rynker aldersflekker og solskader

Venligst gå her for å se på kvalitetsproduktene innen helse og anti-aldringVigRXPlus - Et effektivt naturpreparat for menn til å gi større, hardere, stødigere og varigere ereksjoner og ereksjoner som kommer fortere ved stimulering, samt til å gi øket seksuell nytelse - klikk her


Provestra - naturpiller for kvinner til å øke seksuell lyst, intensivere gode følelser i underlivet, gi bedre blodfylling, sterkere utskilling av smørende væske og sterkere orgasmer. Vil også minske ubehag rundt menstruasjon og øvrige tunge perioder - klikk her


VigRXoil- krem or å smøre på penis for å starte en umiddelbar ereksjon som er solid og varer den tiden du trenger. Vil også øke de gode følelsene i penis og underlivet forøvrig.


Vigorell - krem for kvinner til å smøre mellom kjønnsleppene og på klitoris for umiddelbart å starte sterke gode følelser, øke blodfylling, gi god sekresjon og styrke de gode underlivsreaksjonene som fører frem til en kraftig orgasmeVigRX Delay Spray - Piller til å hindre en for tidlig utløsning som avslutter akten - Disse pillene vil hindre for tidlig utløsning ved å dempe uønskede stimulanser, men bevare de gode stimulansene som gir deilige følelser. De vil gi deg mulighet til å bruke den tiden du ønsker til å bygge opp en kraftig opphisselse som leder inn i en intens orgasme.
Prosolution Plus - for å gi store, stødige reisninger, intense følelser og hindre for tidlig utløsning - Naturpiller som gjør at penisreisningene kommer lettere, blir større og stødigere, varer lenger og øker nytelsen gjennom hele akten til en sterk orgasme. Disse pillene hindrer også for tidlig utløsning som stanser den gode stunden og bare gir en blass ortgasme

Klikk her for å lese mer eller å bestille - Prosolution Plus


TestRX - Et effektivt naturpreparat for å øke produksjonen din av mannlig kjønnshormon. Dette kan generelt styrke alle seksuelle følelelser og funksjoner. Det kan også gi deg større energi i dagliglivet, til å trene og til å oppnå resultater ved blant annet muskelbyggingstrening
Brain pills - et naturpreparat til å gjøre deg mer våken, styrke evnen til å legge merke til detaljer og sammenhenger, ta bort mental tåke, styrke hukommelsen og styrke evenen til å løse logiske oppgaver