Abicana 

eMail: aquila_grande@yahoo.no

 

  Tilbake til hovedmeny

Lenger nede på denne sida finner du noen interessante produkter

Hvordan kan Du Kurere Treg mage, Forstoppelse og Hemoroider
 

Ved forstoppelse samler hardt tarminnhold seg i tykktarmen og endetarmen uten å komme ut i rett tid. Dette forårsaker oppblåsthet, uvelhet og noen ganger også skarpere smerter. Når den harde avføringen til slutt passerer ut, kan den overstrekke vevet i analregionen og flerre opp slimhinnen og huden  i dette området.

Hemoroider er åreknuter i vener analregionen. Dette innebærer i første omgang utposninger i venene i dette området. Hemoroider blir ofte infiserte og betente, noe som gjør dem enda mer oppblåste og forårsaker kløe, stikking eller brennende smerter. Betente hemoroider kan også briste, blø og forårsake skarpe smerter.

Langvarig eller hyppig forstoppelse forårsaker ofte hemoroider ved å øke presset i analregionen. Får å kurere hemoroider effektivt, må også treg mage og forstoppelse behandles. Her er forskjellige enkle midler til å bli kvitt treghet i magen, forstoppelse og hemoroider beskrevet:

Dietten din må inneholde plantefiber i hvert måltid, ettersom fiber stimulerer tykktarmen til å arbeide mer effektivt og sørge for at avføringen passerer til den tid den skal. Matsorter som inneholder fiber er fullkornsprodukter, fullkornsbrød, grønnsaker og frukt.

Maten din må inneholde riktige mengder med fett. For lite fett gjør avføringen hard, og for mye kan irritere magen. Varier mellom forskjellige naturlige fettkilder: Fet fisk, mandler, olivenolje, rapsolje og linfrøolje. Fettypene i disse oljene beskytter mot betennelse i tarmene og øvrige organer. i tillegg bør du konsumere noe, men ikke for mye av følgende fettkilder: Nøtter, solsikkefrø, avokadoer, egg, rogn, solsikkeolje, maisolje, soyaolje og øvrige matoljer.

Drikk nokk vann, ettersom vann gir avføringen bedre konsistens slik at den lettere passerer.

Spis regelmessige måltider hver dag. Ikke overfyll magen. Det kan være bedre å spise fire eller fem mindre måltider enn tre store. Dette er imidlertid individuelt, så du må prøve deg frem for å finne hva som er best for deg selv.

Gå på do hver gang du føler behov for det. Slapp av på doen og ta deg god tid til å la all avføringen komme ut. For å lette passasjen av avføring kan du smøre analåpningen med vaselin eller med spesielle salver til dette bruk.

To spiseskjeer med linfrø hver dag i en periode kan løse opp tarminnholdet og hjelpe magen til å komme inn i en god rytme igjen. La frøene ligge i vann minst en time før du svelger både frøene og vannet med oppløst slim fra frøene.

Ved hard forstoppelse kan det være gunstig å ta et lite eller middelstort klyster et par ganger hver uke. Du kan få kjøpt klysterampuller som er enkle å bruke for dette formålet. Innholdet i ampullene ikke bare løser opp avføringen, men stimulerer også tarmen til arbeid. Et stort klyster kan derimot øke presset i analregionen og forverre hemoroidene.

To eller tre kopper kaffe eller te hver dag kan stimulere tarmene til å arbeide bedre og derved motvirke forstoppelse. For mye kan imidlertid forårsake irritasjon og oppblåsthet og virke forverrende på disse problemene.

Bruk mye krydder i maten. Sterkt krydder stimulerer tarmens arbeid og stimulerer vevet i tarmen til å heles, for eksempel kajennepepper og ingefær. Men her er det også et et visst nivå som er optimalt. For mye kan ha motsatt virkning, men hva som er optimalt er individuelt.

Regelmessig trening vil stimulere tarmene ti å fungere mer effektivt og på denne måten motvirke treg mage og hjelpe mot forstoppelse og hemoroider.

Bruk også litt tid hver dag til å stresse ned og slappe av. Et nervesystem i en stresset stemning sender færre signaler til fordøyelsesorganene om å arbeide og fordøyelsesorganene senker  farten. Meditasjon er en veldig effektiv avslapningsmetode som også samtidig stimulerer fordøyelsesorganene til å fungere effektivere.

Du kan lindre hemoroider ved å bruke salver eller linimenter i analregionen. Disse produktene vil ofte samtidig ha flere funksjoner: Smøring av anus slik at avføringen lettere passerer, nedslå infeksjon ved å drepe bakerier,  neddempe betennelse, lindre smerte og stimulere vevet til å gro og heles.

det finnes også medisiner på markedet til å tas via munnen for å hjelp mot forstoppelse og hemoroider. Disse virker på følgende måter: Ved å oppmyke tarminnholdet, ved å stimulere tarmenes arbeid, stimulanse av tilheling og gjenvekst av vev, ved å dempe betennelse og ved smertelindring.

Noen av disse midlene er farmakologiske kjemiske produkter. Andre er basert på naturlige plantefibre, urter, naturlige oljer vitaminer og mineraler. Mange kombinerer syntetiske og naturlige ingredienser i ett og samme produkt.
 

Hvordan forholde seg ved magesår

Magesør er sår enten i magesekken /ulcus ventricuili) eller tolvfingertarmen (ulcus duodeni). Magesår kan i noen tilfelle kompliseres ved at det går hull på magesekken eller ved sterk blødning, hvilket er farlige tilstander.

Årsaken til magesår er vanligvis bakterien Helicobacter pylori. Bruk av betennelseshemmende midler kan øke sjansene for at det oppstår magesår, også uten bakterieinfeksjon - Ibux, Naproxen, Voltaren, Brexidol og acetylsalisylsyre (dispril). Stress kan også øke sjansene for utvikling av sår.

Magesår gir vanligvis små symptomer. Det mest vanlige symptomet er sviende, brennende eller gnagende smerter i et avgrenset område øverst i magen. Smerten kan bli bedre etter at en har spist, drukket melk eller inntatt noe som syrenøytralisererer..

Magesår behaqndles med abtibiotika når det skyldes infeksjon. I andre tilfelle gis et syrenøytraliserende middel.

Et generelt sunnt kosthold vil hjelpe til med at en ungår å få magesår. Å unngå å bli hyppig stresset er også viktig.

Hvis en allerede har fått magesår, kan følgende kostholdsråd hjelpe.

- Unngå sterkt krydret mat hvis dette irriterer.

- Spis små, regelmessige måltider.

- Tygg maten godt og spis sakte.

- Unngå store mengder sterk kaffe

- Unngå store mengder alkohol

- Kutt ned på fet og stekt mat

- Unngå veldig varm eller veldig kald mat

Remedier som kan hjelpe mot magesår er: Potetvann , kålvann og kamillete er kjerringrådsom kan hjelpe.

 

Noen interessante produkter

Finn en god hotellplass til en rimelig pris - Gjennom denne tjenesten kan du søke etter hotellplass i 235000 hoteller fordelt på 225 land og finne det rimligste hotellrommet som sarer til den kvaliteten og servicenivåetdu du ønsker, og så kan du bestille hotellplass Tjenesten har også prisgaranti slik at du kun betaler den prisen du har booket for.

Find the best hotel dealStrawberryNET.com - Kvalitets-kosmetikk for reduserte priser - I denne nettbutikken kan du bestille alle kosmetikkvarer fra alle ledende produsenter i verden. Forsendesle over hele verden. Frakt inkludert i prisen. Noen få eksempler på produsenter i lageret: Anna Sui, Biotherm , Borghese , Bvlgari , Carita , Cellex-C, Chanel, Christian Dior , Clarins, Clinique, Darphin , Decleor , Dermalogica , Estee Lauder , Guerlain, Guinot.Internasjonal nettbutikk med alle typer kroppsbyggingstilskudd og naturnedisin med skandinaviskspråklig avdeling - I denne nettbutikken vil du finne enhver type tilskudd som du ikke kan finne her hjemme. Hvis du skal ha større kvantitet av en vare kan det også bli billigere å bestille herfra fremfor å kjøpe det i en norsk forretning.
Naturprodukter for å bedre helsen, motvirke aldringssymtomer og bedre sexlivet - Her finner du kvalitetsprodukter for å stimulere erotisk velbehag og for å hjelpe mot problemer innen sex-livet. Her er også produkter for å motvirke og slå tilbake aldringssympromer i huden og hele kroppen. Du finner også naturlige medisiner for vanlige problemer i hjerte- og karsystemet, fordøyelsesapparatet, ledd, skjellettet og musklene. Her er produkter for å gi bedre generell helse i huden og produkter mot spesifikke problemer i hud og hår som kviser, rosasea, eksem, rynker aldersflekker og solskader

Venligst gå her for å se på kvalitetsproduktene innen helse og anti-aldringFlere produkter - amerikanske nettbutikker