Pantera 

   

 eMail: aquila_grande@yahoo.no

 

Tilbake til meny - mer nyttig og interessant informasjon

Noen nyttige produkter - klær, mote, datarekvisit - tegn klærne dine selv og få dem sendt til deg

Nyttige produkter - amerikanske nettbutikker

Om strekkøvelser - se lenger nedepå denne siden

 

Noen nyttige produkter  - helse, erotiske produkter, hudpleie

SEX-lek og massasje-produkter - Her er en nettbutikk som selger alle typer artikler for sensuall masasje og alle typer sex-lek.

Venligst klikk her for å se den andre kolleksjonen - Erotic massageFinn en god hotellplass til en rimelig pris - Gjennom denne tjenesten kan du søke etter hotellplass i 235000 hoteller fordelt på 225 land og finne det rimligste hotellrommet som sarer til den kvaliteten og servicenivåetdu du ønsker, og så kan du bestille hotellplass Tjenesten har også prisgaranti slik at du kun betaler den prisen du har booket for.

Find the best hotel dealStrawberryNET.com - Kvalitets-kosmetikk for reduserte priser - I denne nettbutikken kan du bestille alle kosmetikkvarer fra alle ledende produsenter i verden. Forsendesle over hele verden. Frakt inkludert i prisen. Noen få eksempler på produsenter i lageret: Anna Sui, Biotherm , Borghese , Bvlgari , Carita , Cellex-C, Chanel, Christian Dior , Clarins, Clinique, Darphin , Decleor , Dermalogica , Estee Lauder , Guerlain, Guinot.Internasjonal nettbutikk med alle typer kroppsbyggingstilskudd og naturnedisin med skandinaviskspråklig avdeling - I denne nettbutikken vil du finne enhver type tilskudd som du ikke kan finne her hjemme. Hvis du skal ha større kvantitet av en vare kan det også bli billigere å bestille herfra fremfor å kjøpe det i en norsk forretning.Naturprodukter for å bedre helsen, motvirke aldringssymtomer og bedre sexlivet - Her finner du kvalitetsprodukter for å stimulere erotisk velbehag og for å hjelpe mot problemer innen sex-livet. Her er også produkter for å motvirke og slå tilbake aldringssympromer i huden og hele kroppen. Du finner også naturlige medisiner for vanlige problemer i hjerte- og karsystemet, fordøyelsesapparatet, ledd, skjellettet og musklene. Her er produkter for å gi bedre generell helse i huden og produkter mot spesifikke problemer i hud og hår som kviser, rosasea, eksem, rynker aldersflekker og solskader

Venligst gå her for å se på kvalitetsproduktene innen helse og anti-aldringFinn flere internasjonale nettbutikker med nyttige produkter for lave priser her - teknisk utstyr og bildeler
Hvordan gjøre strekkøvelser

 

For å holde seg myk og smidig bør alle gjøre regelmessige strekkøvelser, minst annenhver dag.

 

Det er en gammel regel som også sier at en bør gjøre strekkøvelser etter hver treningsøkt hvor en har belastet muskler hardt for å forebygge stivhet og muskelskader som skyldes treningsbelastningen. Nyere undersøkelser tyder imidlertid på at strekkøvelser har liten hensikt for dette formålet. Kanksje er det også individuelt om en trenger dette eller ikke.

 

Strekkøvelser kan imidlertid skade hvis en ikke har varmet opp musklene på forhånd med en form for bevegelser eller trening. Den beste måten å strekke ut på og smidighetstrene synes derfor å være å ha egne treningsøkter hvor en først gjør noen lettere muskulære øvelser for å varme opp og deretter foretar uttøyning. Litt lett vektløfting eller eller en lett løpeøkt kan fungere bra som oppvarming foran strekkøvelsene.

 

Det finnes en masse detaljerte oppskrifter på strekkøvelser for forskjellige deler av kroppen. En kan imidlertid godt finne på ens egne øvelser selv. En bør imidlertid sørge for følgende:

 

- Alle kroppsdeler bør strekkes i alle naturlige bevegelsesretninger og en bør også inkludere vridningsøvelser. Spesielt bør en huske på å vri nakke og rygg.

 

En annen måte å strekke på er å foreta en mange hurtige tøyninger frem og tilbake i løpet av ca 30-50 sekunder. Denne måten gjør musklene varme og er fine til å løse opp spenninger med. Hvis du ikke tøyer for kraftig, kan denne typen tøyninger fungere som oppvarming foran de hardere strekkene.

 

Den mest effektive metoden til å bli mykere og smidigere på er ved å strekke ut på følgende måte:

- Du bøyer eller vrir en kroppsdel eller hele kroppen i en bestemt retning helt til du møter motstand. Tøy så enda litt til slik at du merker  at det strekkes, men ikke slik at det oppstår store smerter.

- Hold strekket i 30-50 sekunder.

- Når du holder strekket slik, vil du ofte merke at musklene slapper av slik at du kan strekke enda litt til. Gjør da det, men pass på å ikke overstrekke.

- Gå så tilbake igjen til opprinnelig stilling.

 

Yogaøvelser kan brukes som strekkøvelser. Disse har mange gode virkninger på de indre organene også. Mange yogaøvelser holdes imidlertid ikke lang nok tid til å være maksimalt effektive smidighetsøvelser slik som de gjøres som standard. Det går imidlertid an å holde strekket i de fleste Yogaøvelser lenger enn standardoppskriften sier slik, at de derved blir velig effektive smidighetsøvelser også.

 

Tradisjonelt gjøres ikke oppvarming foran yogaøvelser. Imidlertid gjøres disse øvelsene så langsomt at musklene får tid til å venne seg til å strekkes. En bør gjøre øvelsene to eller tre  ganger. Den første gangen gjøres de lett for å venne musklene til strekkingen og de neste gangene strekker en lenger ut.