Abicana

Webmaster - Knut Holt

Epost: aquila_grande@yahoo.noHovedmeny, engelsk tekst - helse, fjernstryrte modeller og hobby, bildeler, smykker, klokker, elektronikk, hudpleie, kosmetikk, erotiske produkter og mer

Flere artikler med informajon for å bygge kondisjon, bedre sexlivet og kurere helseproblemer

Lenger nede på denne siden finner du helseprodukter, sexprodukter og andre interessante tingHvordan kan Du Kurere eller Lette Ødem, inkludert Lymfødem

Ved ødem samler et overskudd av væske seg i bestemte kroppsdeler eller i større områder i kroppen og gjør området oppsvulmet. Ødem kan opptre overalt i kroppen, men er kanskje mest vablig i beina.

Det er mange typer ødem og mange tilfeller er også en blanding av flere typer. Ved lymfeødem er drenasjen fra vev gjennom lymfeårene hindret eller et overskudd av væske siver gjennom kapillærene ut i hulrommene mellom cellene vevet slik at det kommer for mye til at det lett kan dreneres bort gjennom lymfesystemet. Ødem kan også opptre på grunn av dårlig drenasje av blod gjennom venene i retning mot hjertet. Ødem kan også opptre på grunn av generell ansamling av ekstra væske i kroppen uten at det elimineres gjennom nyrene.

Stramme klær rundt en kroppsdel kan forårsake ødem i kroppsdelen fordi klærne hindrer tilbakesirkulasjon av blod og lymfe. Hvis en står stille oppreist veldig lenge, kan det forårsake ødem i beina fordi blodtrykket i beina ikke er nok til å overvinne tyngdekraften og gi tilstrekkelig tilbakesirkulasjon. Sirkulasjonen i vener og lymfeårer er også avhengig av aktiv muskelbevegelse.

Ødem kan forårsakes av mange tilstander. Ødem er et symptom ved de fleste betennelser. Ødem ved betennelser er som regel lokale. Hovent svelg og mandler ved halsinfeksjoner er et typisk eksempel på dette. Utilstrekkelig hjertekapasitet kan gi ødem i større kroppsområder. Et for høyt saltinntak kan gi generell vannopphopning og derved generelt ødem. Det å sitte eller stå stille i samme stilling lenge kan forårsake ødem i beina. Et stillesittende liv uten fysiske øvelser kan forårsake eller forverre ødem.

Utilstrekkelig nyrefunksjon kan forårsake vannopphopning og derved ødem. Ødem kan bli en bivirkning av blodtrykksnedsettende medisiner, steroider, kirurgi og strålebehandling. Andre årsaker til forskjellige ødemtyper er åreknuter, kreft, nedsatt skjoldbruskkjertelfunksjon, blodpropper, forstoppelse og skader.

For å behandle ødem, må den underliggende tilstanden behandles. Men medisinsk behandling kurerer ikke altid tilstanden som forårsaker ødem, eller årsaken er helt eller delvis av livsstilskarakter. Derfor kan forskjellige tiltak rettet direkte mot symptomet ødem være nyttig. Disse presenteres her:

Behandlin med medisiner: Legen vil noen ganger foreskrive urindrivende midler for å redusere væsketilbakeholdelse i kroppen. Dette bør imidlertid forbeholdes alvorlig akutt ødem eller langvarig ødem som ikke kan behandles på andre måter.

Restriksjoner på saltinntak: Å redusere saltinntak er et viktig middel mot ødem. Folk som lider av ødem bør unngå å tilsette mye salt til maten og bør unngå å konsumere ferdiglaget mat som smaker salt. Ferdiglaget mat kan også inneholde for mye salt selv om det ikke smaker salt, for eksempel ost.

Kosthold: Et godt generelt kosthold som letter kroniske betennelsestilstander er nyttig. Kostholdet bør spesielt inneholde nokk omega-3 flerumettede fettstoffer og enumettede fettstoffer, som fet fisk, sjømat, linfrøolje, mandler og rapsolje. Mye grønnskae og frukt er også nyttig.

Unngå forstoppelse: Forstoppelse bør unngås, ettersom overfylte tarmer øver press på lymfesystemet og venenettet og bidrar til å forverre ødem.

Kaffe og te: Koffeinholdige drikker som kaffe og te i moderate mengeder kan hjelpe mot ødem, idet kaffein virker vanndrivende og også setter fart på fordøyelsen slik at tykktarmen tømmes mer effektivt. Overdreven drikking av kaffe og te kan imidlertid gjøre magen oppblåst og irritert og gi motsatt effekt.

Varier kroppsposisjon: Du bør unngå å sitte eller stå en lang tid i løpet av dagen. Når du sitter eller står under arbeid og hvile bør du forandre stilling hyppig.

Mosjon og trening: Du bør jevnlig sørge for mosjon eller trening tilpasset helsetilstanden din. Dette kan være å gå turer, sykle, svømme, løpe eller annen sportsaktivitet hvor du bruker større deler av kroppen. Du bør også sørge for øvelser hvor du strekker ut kroppen, som for eksempel yogaøvelser. Ved alvorlig ødem bør en profesjonell rådgi om spesielt tilpassede øvelser.

Meditasjon: Daglig meditasjon reduserer stress. Dette reduserer videre muskelspenninger som kan hindre lymfedrenasjen, samt setter fart på fordøyelsen og indre kroppsfunksjoner. Derved vil kroppens væskeomløp bedres og ødem reduseres.

Å ha lemmer i hevet stilling. Når du hviler eller sover kan det være nyttig å holde den oppsvulmede kroppsdelen hevet ved hjelp av puter eller ved å regulere sengen eller stolen.

Massasje Ved lettere ødem kan du selv massere den oppsvulmede kroppsdelen eller la en bekjent gjøre det. En bør massere i samme retning som den naturlige blod- og lymfeflyten i retning mot hjertet. Du bør imidlertid unngå å massere klart betente eller klart skadede kroppsdeler. Ved alvorlig ødem kan en profesjonell utføre den masasjeformen som betegnes som "manuell lymfedrenasje".

Elastisk forbinding: En kan bruke elastiske strømper, estiske strømper eller elastiske bandasjer rundt den ooppsvulmede kroppsdelen eller instruksjon fra en profesjonell person.

Oppblåsbare hylster. Det finnes oppblåsbare hylster som en kan tre rundt den oppsvulmede kroppsdelen for å bringe ned ødem. Også dette er noe sombør brukes tter konsultasjon med en profesjonell.

Sekvensiellgradientpumpeterapi: En kan få spesielle elektriske pumper forbundet med oppblåsbare hylster. Pumpen blåser opp og tømmer hylstrene repetivt. Hvert hylster har flere rom som oppblåses og tømmes vekselvis i samme retning som den naturlige flyten av blod og lymfe mot hjertet. På denne måten pumpes væsken dynamisk gjennom den oppsvulmede kroppsdelen og bringer ned ødemet. Denne terapitypen brukes av profesjonelle eller hjemme etter veiledning av profesjonelle.

Hudpleie: Huden på kroppsdelen affektert av alvorlig ødem bør pleies spesielt fopr å forebygge og behandle sår og infeksjoner. Godt renhold, daglig bruk av fuktighetskrem, skikkelig sårrensing, antiseptisk krem for å slå tilbake infeksjoner.

Urteprodukter og andre naturlige produkter: Flere urter eller blanding av uretene brukes som terapi mot ødem, for eksempel: Løvetann, Ginko biloba, hestekastanje, buchu (Agathosma betulina), rosenrot, maissilkehår, ener, slakterkost (Ruscus aculeatus), kløver og ingefær. Noen har funnet at eplesidereddik er nyttig.

Det flavoniderike produktet pyknogenol laget av barken til den franske maritime pinjen har vist lovende effekter mot ødem, ifølge vitenskapelige studier. Flavonidetypene hydroxyethylrutosider ser også ut til å ha god effekt mot ødema Andre naturlige substanser som kan hjelpe mot ødem er flavonidene diosmin og hespiridin, samt vitamin C.

Oljeuttrekking: Dette er en prosedyre som enkelte mennesker mener hjelper mot ødem. Den består i å rense munnen med en spisesje solsikkeolje eller sesamolje for 15 20 minutter og så spytte ut oljen. Det bør gjøres om morgene følr en spiser.
Noen interessante produkter

Capicette - middel mot vannopphopning i kroppen, oppsvulmede kroppsdeler, ødem - Dette middelet inneholder naturlige substanser som reduserer betennelse og som stimulerer normal væskesirkulasjon i kroppen, og derved hjelper mot ødem.

Klikk her for en fyldig beskrivelse av ingredienser og virkemåte, eller for å bestilleNaturprodukter for å bedre helsen, motvirke aldringssymtomer og bedre sexlivet - Her finner du kvalitetsprodukter for å stimulere erotisk velbehag og for å hjelpe mot problemer innen sex-livet. Her er også produkter for å motvirke og slå tilbake aldringssymptomer og problemer i huden og hele kroppen. Du finner også naturlige medisiner for vanlige problemer i hjerte- og karsystemet, fordøyelsesapparatet, ledd, skjellettet og musklene. Her er produkter for å gi bedre generell helse i huden og produkter mot spesifikke problemer i hud og hår som kviser, rosasea, eksem, rynker aldersflekker og solskader.

Det er produkterfor menn som gir større, lengrevarende og mer stabile reisninger og produkter for å forstørre penisen. For kvinner er det produkter for å bedre smørningssekresjon, øke blodfylde og reisning i kjønnsleppene og klitoris, og bedre andre kvinnlige reaksjoner. For begge kjønn finnes produkter for større nytelse og sterkere orgasmer, tildels de samme produktene som gir de andre nevnte effektene.

Venligst klikk her for å se på kvalitetsproduktene innen helse og anti-aldring og sexFinn en god hotellplass til en rimelig pris - Gjennom denne tjenesten kan du søke etter hotellplass i 235000 hoteller fordelt på 225 land og finne det rimligste hotellrommet som sarer til den kvaliteten og servicenivåetdu du ønsker, og så kan du bestille hotellplass Tjenesten har også prisgaranti slik at du kun betaler den prisen du har booket for.

Find the best hotel dealStrawberryNET.com - Kvalitets-kosmetikk for reduserte priser - I denne nettbutikken kan du bestille alle kosmetikkvarer fra alle ledende produsenter i verden. Forsendesle over hele verden. Frakt inkludert i prisen. Noen få eksempler på produsenter i lageret: Anna Sui, Biotherm , Borghese , Bvlgari , Carita , Cellex-C, Chanel, Christian Dior , Clarins, Clinique, Darphin , Decleor , Dermalogica , Estee Lauder , Guerlain, Guinot.

Internasjonal nettbutikk med alle typer vitaminer, mineraler, kroppsbyggingstilskudd og naturnedisin - I denne nettbutikken vil du finne enhver type tilskudd som du ikke kan finne her hjemme. Hvis du skal ha større kvantitet av en vare kan det også bli billigere å bestille herfra fremfor å kjøpe det i en norsk forretning. Klikk her for å se utvalget generely.Butikken har ukentlige tilbud som du kan finne ved å klikke på dette banneret.

468X60 Weekly SpecialsVitamin ShoppeFlere produkter og gode kilder for produkter finner du ved å klikke her