Abicana 

 

eMail: aquila_grande@yahoo.no

 

   Tilbake til artikkelmeny

Noen nyttige produkter - klær, mote, datarekvisita - hotellrom - tegn klærne dine selv og få dem sendt til deg

Nyttige produkter - helse, erotikk og sensuelle massasjeprodukter, sport

Nyttige produkter - amerikanske nettbutikker

 

 

Om vulva - kvinnens kjønnsorgan v

Mange tror at kvinnens kjønnsorgan heter vagina når en bruker et såkalt finere språk. Dette er feil. Hele kjønnsorganet, altså det som i dagligtale kalles fitte, heter vulva. Vagina er bare kanalen inn til livmoren.

Vulva begynner over skambenet og strekker seg mellom bena til kvinnen langt tilbake til bare en kort avstand fra endetarmsåpningen. I unge jenter eller noen kvinner begynner vulva ganske langt opp på den laveste delen av magen. Ettterom skambenet vokser under modning, skyves ofte lenger lenger ned mellom bena.

De delene av vulva som er lettest seter de ytre kjønnsleppene, kalt de store skamleppene eller Labia majora. Mellom de øvre delene av leppene ligger klitoris, en knottlignende struktur med en hette som penisforhuden. Nedenfor klitoris og ofte sammenvokset med klitorisforhuden på begge sider er de små eller indre skamleppene, Labia minora. Disse omgir en dypere område som kalles den vaginale vestibylen. Urinrøret åpner i vaginalvestibylen og like under urinrøret er skjedeåpningen.


KJØNNSLEPPENE OG OMRÅDET MELLOM DISSE

De store kjønnsleppene møter hverandre på den nedre delen av magen, rett over skambenet og fortsetter bakover mellom kvinnens bein der de også løper sammen med hverandre. De indre leppene, kjønnsleppene, varierer mye i form og størrelse. De kan strekke seg seg ut fra de store leppene eller ligge helt gjemt mellom de store leppene.

Innsiden av de genital leppene utskiller en oljeaktig væske fra talgkjertler, og der er også svettekjertler som leverer salt sekret. Disse væskene blander seg med fet hud og celler avstøtt fra den indre overflaten av leppene og med vennlige bakterier. Denne blandingen  utgjøre et hvitaktig stoff som heter smegma. Smegma har en beskyttende og smørende funksjon.


URINRØRET OG PARAURETRALE KJERTLER

Urinveisåpningen ligger mellom de indre leppene i vestibylen et stykke nedenfor klitoris, noen ganger er den plassert i øvre kant av skjedeåpningen. På hver side av urinrøret er det en kjertel som skiller ut samme type væske som den mannlige prostata, de parauretrale kjertler eller Skenes kjertler. Kjertlene har en tendens til å tømme seg før og under orgasme, og kan slik bidra til fenomenet som kalles kvinnelig ejakulasjon.


VAGINA

Skjedeåpningen ligger like under urinveisåpningen. I unge jenter er den stort sett lukket av en tynn membran som kalles jomfruhinnen, men denne hinnen har en liten åpning slik at sekreter og menstruasjonsblod kan passere. Jomfruhinnen vil på et tidspunkt sprekke, om ikke før så under første samleie, og etterlate rester på kanten av skjedeåpningen. Skjeden fører opp til livmoren eller livmoren.

Det indre vaginale veggen består av epitelceller over et elastisk bindevev ark og rundt at det er et lag med muskler. I veggene i vagina, det er mange kjertler som skiller ut en smørende slim. Dette sekretet har en tendens til å øke like før og under puberteten. Det skjer hele tiden, men øker ved seksuell opphisselse.

Den vaginale veggen har ikke mye nerver som kan gi følelser, men nervene til vagina styrer kjertlene og musklene.

På begge sider av skjeden ganske langt tilbake det ligger to kjertler, Bartholinkjertlene, som skiller ut et sekret, spesielt rett før den kvinnelige orgasmen. Også dette sekretet kan bidra til kvinnelig ejakulasjon.


KLITORIS OG EREKTILE OMRÅDER

Klitoris har en hette som penis forhuden og denne hetta kan være kontinuerlig med de små kjønnsleppene på begge sider eller løpe videre nedover på begge sidene av de små kjønnsleppene slik at det ser ut som kvinnen har et ekstra par lepper. Den synlige Klitoris har evnen til å bli til blod-fylt og få reisning akkurat som penis.

Klitoris har et sett av erektile legemer som ikke bare ligge innenfor klitoris, men forlenger seg inne i strukturene i vulva, slik at hele vulva har evnen til å bli blodfylt og oppumpet. Reisningslegemene er et nett av svært elastiske blodårer i en ramme av elastisk bindevev.

I den nedre delen av klitoris ligger reisningslegemet corpus bulbospongiosus. Dette legemet deler seg i to grener som fortsetter som to store organer på hver side av vaginalvestibylen og omramme urinrøret og skjeden, disse grenene delvis omgitt av en muskel som kalles bulbospongiosus muskelen.

I den øvre delen av klitoris er også to svamplegemer som fortsetter inn i dybden av vulva på begge sider, kalt Crura clitoris eller klitorises ben. Disse går langs den indre kanten av skambenet under hver av de store leppene. Disse organene er også delvis omgitt av en muskel, Musculus ischiocavernosus.

Klitoris har en meget rik tetthet av nerveender gjennom hele strukturen. Mange av disse ligger inne i små bindevevslegemer som er i stand til å fokusere trykk og vibrasjoner inn mot nerveenden.


G-PUNKTET OG INDRE SANSELIGE OMRÅDER AV VULVA

Mellom klitoris og øvre vaginalveggen og rundt om urinrøret  ligger en følsom svampaktig struktur med et tett nettverk av blodårer og nerver. Denne strukturen kan stimuleres fra klitoris siden ved press og vibrasjon eller fra skjeden. Den delen av denne strukturen legging nærmeste skjedeveggen blir ofte kalt G-punktet.

Når en kvinne har orgasme, vil følelsene i både klitoris og hele strukturen ned til vaginalveggen spille en rolle. Noen ganger  vil følelsene mest ha opphav i klitoris, og orgasmen kalles da en klitorisorgasme. Andre ganger vil kvinnen føle mest i området over vaginalveggen, og denne type orgasme er kalt G-punkt orgasme eller vaginal orgasme.


NERVEFORSYNINGEN OG BLODTILFØRSELEN I VULVA

Klitoris og de sentrale deler av vulva forsynes av perinealnerven som er en gren av pudendalnerven, en nerve som styrer mange viktige funksjoner i bekkenet. De perifere deler av vulva er kontrollert av grener fra de bakre lårnervene som kontrollerer også overflaten av lårene. Disse nervene inneholder fibre for å overføre opplevelser, fibre for å kontrollere frivillige muskler i vulva og parasympatiske fibre som styrer kjertler, blodkar og automatiske muskelfunksjoner.

Mye av blodtilførselen til vulva kommer fra den interne pudendalarterien på begge sider. Denne arterien har greiner som går mot kjønnsleppene, mot klitoris regionen mot endetarmen og andre steder i bekkenområdet.
 

For å lese om G-punktet, vennligst se lenger ned

 

 

Noen interessante produkter

Finn en god hotellplass til en rimelig pris - Gjennom denne tjenesten kan du søke etter hotellplass i 235000 hoteller fordelt på 225 land og finne det rimligste hotellrommet som sarer til den kvaliteten og servicenivåetdu du ønsker, og så kan du bestille hotellplass Tjenesten har også prisgaranti slik at du kun betaler den prisen du har booket for.

Find the best hotel dealStrawberryNET.com - Kvalitets-kosmetikk for reduserte priser - I denne nettbutikken kan du bestille alle kosmetikkvarer fra alle ledende produsenter i verden. Forsendesle over hele verden. Frakt inkludert i prisen. Noen få eksempler på produsenter i lageret: Anna Sui, Biotherm , Borghese , Bvlgari , Carita , Cellex-C, Chanel, Christian Dior , Clarins, Clinique, Darphin , Decleor , Dermalogica , Estee Lauder , Guerlain, Guinot.Internasjonal nettbutikk med alle typer kroppsbyggingstilskudd og naturnedisin med skandinaviskspråklig avdeling - I denne nettbutikken vil du finne enhver type tilskudd som du ikke kan finne her hjemme. Hvis du skal ha større kvantitet av en vare kan det også bli billigere å bestille herfra fremfor å kjøpe det i en norsk forretning.Naturprodukter for å bedre helsen, motvirke aldringssymtomer og bedre sexlivet - Her finner du kvalitetsprodukter for å stimulere erotisk velbehag og for å hjelpe mot problemer innen sex-livet. Her er også produkter for å motvirke og slå tilbake aldringssympromer i huden og hele kroppen. Du finner også naturlige medisiner for vanlige problemer i hjerte- og karsystemet, fordøyelsesapparatet, ledd, skjellettet og musklene. Her er produkter for å gi bedre generell helse i huden og produkter mot spesifikke problemer i hud og hår som kviser, rosasea, eksem, rynker aldersflekker og solskader

Venligst gå her for å se på kvalitetsproduktene innen helse og anti-aldringFor å se flere kropps- og helseprodukter, samt mer nyttig informasjon vennligst klikk her

Flere produkter - amerikanske nettbutikker

 

OM- G-PUNKTET

Området mellom en kvinnes vagina og urinrøret og rundt urinrøret er svært følsom for seksuell stimulering og orgasmer kan stamme fra dette området. For noen kvinner kan stimulering av dette området best gjøres gjennom øvre skjedeveggen. I det følgende er hele dette området for enkelhets skyld kalles G-punktet.


LITT HISTORIE

Sigmund Freud komponerte en hypotese om at unge jenter bare kunne oppnå seksuell stimulering på klitoris, men ettersom jenta modnes til en kvinne mister interessen for stimulering av klitoris og i stedet får evnen til å føle seksuell nytelse i skjeden.

Den feministiske bevegelsen motsa denne teorien, og konsoliderte troen på at alle kvinner i alle aldre kunne bare oppnå seksuell nytelse gjennom stimulering av klitoris. Denne troen har i lang tid vært ansett som det eneste politisk korrekte holdning.

Den tyske gynekologen Erst Grafenberg oppdaget imidlertid at kvinner har en stor evne til å føle seksuell nytelse på området mellom vagina og urinrøret. Han mente imidlertid at gleden kommer fra en veldig distinkt punkt som han kalte G-punktet.

Nyere forskning har imidlertid avdekket at gleden kommer fra et mye større område, og at dette området er også koblet til klitoris.

Den moderne konsept konkurrerer fortsatt med det tradisjonelle feministiske synspunktet som fremdeles holdes i hevd  for å tjene  klare politiske agendaer.


HVA ER FAKTISK G-PUNKTET

Selv om områdene er bredt, er det mest effektive punktet for å stimulere området funnet å være gjennom den øvre vaginalveggen ca 4-5 cm inn.

Den sensuelle pmrådet omfatter imidlertid alle vev og strukturer mellom vagina og urinrøret og rundt urinrøret.

Området har et nettverk av elastiske blodkar som kan fylles med blod, slik at området sveller, og i den hovne tilstanden øker  følsomheten. Området har også en rik forgrening  av sansenerver.

Urinrørslukkemuskelen som er et rutenett av kryssede muskelbunter stimuleres også.

I dette området på begge sider av urinrøret er det også to kjertler som produserer en væske med samme sammensetning som mannens prostatavæske, de paraurethral kjertlene.

Området er også koblet til klitoris med bindevev strukturer slik at stimulering på området forplanter seg også mekanisk til klitoris.


DE GODE FØLELSENE I G-PUNKTET

Når man stimulerer G-punktet effektivt, vil seksuelle følelser og reaksjoner spre seg langt inn og i alle retninger. Mange kvinner beskriver disse som bølgene av glede og opphisselse.

Området gir for mange også andre typer opplevelser når den stimuleres. Noen kvinner føler det samme gode følelsene som oppstår når de lar urinen flyte ved vannlating.

Mange kvinner er ikke klar over de mulige glede de kan komme fra dette området før de lærer å gjenkjenne området og lærer riktig stimuleringsteknikk. Noen kvinner synes også å forveksle seksuelle lyster som kommer fra G-punkt for trang til å urinere.


HVORDAN STIMULERE G-PUNKTET

Siden G-punktet er et stort område, kan det bli stimulert fra flere vinkler og med flere metoder. Den mest effektive stimuleringen blir ofte oppnådd ved dyp massasje inn i vevet over skjedeveggen, ofte rundt 4.5 cm inn. For å finne den beste plassen og den beste teknikken må kvinnen selv og hennes partner eksperimentere litt.

Du kan stimulere området med en finger inn i skjeden, eller med en dildo med eller uten vibrasjon, helst en dildo med en noe bøyd tupp. Ved å bruke vibrasjoner med riktig intensitet og frekvens, vil man oppnå stimulering i et større område.


G-PUNKTORGASME

En kvinne kan få orgasme ved stimulering på G-punktet. Noen ganger vil  følelsene og reaksjonene under orgasmen ha opphav i G-punktet seg selv, andre ganger vil de mest ha opphav i klitoris som også er blitt påvirket.

En orgasme som oppstås ved G-punktstimulering vil ofte oppleves som dypere og intensere enn klitorisorgasmer og vil ofte vare lenger og gi mer muskelsammentrekninger i bekkenregionen.
.

REAKSJONER I G-PUNKTET OG KVINNELIG EJAKULASJON

G-punktet fylles med blod og sveller ved stimulering og dette øker følelsene. Reaksjonene sprer seg til hele kjønnsorganet. Derfor vil leppene og klitoris hovne opp også. Stimulering øker også utskillelsen av væske i skjeden, i urinrøret og fra kjertler på begge sider av urinrøret.

Produksjonen og utpressingen av væsker fra alle disse områdene kan være så sterk at de ligner en utløsning. Denne reaksjonen sies å forekomme oftere med G-punkt orgasmer enn med klitoris orgasmer.