Abicana 

 

eMail: aquila_grande@yahoo.no

 

   Tilbake til artikkelmeny

Noen nyttige produkter - klær, mote, datarekvisita - hotellrom - tegn klærne dine selv og få dem sendt til deg

Nyttige produkter - helse, erotikk og sensuelle massasjeprodukter, sport

Nyttige produkter - amerikanske nettbutikker

 

 

Om menns erotiske soner og kroppsfølelser
 

Mange kvinner tror at menn og gutter bare har erotiske følelser i penisen, eller tilogmed bare i penishodet og også mange menn oppfatter dette som en normal standard for menns seksuelle følelser. Grunnen til at både kvinner og menn har slike oppfatninger er vel aqt gutter ofte oppdras til å undertrykke kroppslige følelser og være harde.

Mange erogene soner hos men og gutter aktiviseres best når kroppen er avslappet og sonene stimuleres på en mild måte. En forsiktig  pirring av disse sonene i en avslappet atmosfære kan gi følelse av nytelse  like sterke som følelsene i penis og kan tilogmed resultere i sterke orgasmelignende reaksjoner. I det følgende er en oversikt over forskjellige erotiske soner i mannens kropp og hvordan en kan stimulere følelsene i disse sonene. Du kan stimulere disse punktene selv når du onanerer, eller din kvinnelige partner eller homsepartner kan gjøre stimulansearbeidet.

 

PUNGEN OG TESTIKLENE

Skinnet på pungen, testiklene og resten av innholdet i pungen er sensitive for seksuell stimulering. Du kan stimulere disse sonene ved først å holde rundt pungen med hele hånda og varm den i hånda. Samtidig kan du kjærtegne pungen med forsiktig gripende bevegelser. Det å varm og kjæle med pungen gir følelser i hele kjønsonen til en mann. Stimulanse av pungen øker også blodsirkulasjonen og oppsvulmingen av alle kjønnsorganene, inkludert penisens reising.

Testiklene kan best stimuleres med forsiktige rullende fingerbevegelser. Kil også pungskinnet med fingertuppene dine. Penis er en del av et større legeme som fortsetter under pungen og bakover nesten til endetarmsåpningen. Med å stryke med fingertuppene mellom testiklene eller på sidene under pungen kan du massere denne skjulte delen av dette større legemet. En skarp massasje med fingertuppene gir de sterkeste følelsene i denne sonen.

 

BRYSTVORTENE OG DERES OMGIVELSER

Brystvortene og deres omgivelser er viktige seksuelle soner ikke bare hos kvinner, men også hos menn. Selv om mannens pupper er mindre og flatere enn kvinnens, inneholder dem de samme følelegmene og nerveapparatet som hos kvinner. Mannens brystvorter kan få ereksjon. De gjør seg harde og reiser seg ved stimulering. Du kan begynne kjærtegnene av mannepuppene ved å ta fatt i hele puppen med en hul hånd. Varm puppen i hånda og masser den forsiktig med store gripende bevegelser. Så konsentrer deg om brystvortene. Stimuler brystvorten med sirkulerende bevegelser rundt brystvorten  med en fingertupp. Så klyp brystvorten forsiktig med fingertuppene men med varierende intensitet fra fjærlett til noe fastere klyp. 

 

OMRÅDET MELLOM PUNGEN OG RUMPEHULLET

Den synlige penisen er bare en del av et større legeme som fortsetter bakover mellom beina nesten helt til rumpehullet gjennom det området som kalles mellomkjøttet. De svampaktige legemene som gjør at penis fylles med blod og kan reise seg fortsetter gjennom hele dette området. Urinrøret går også gjennom dette området før det svinger oppover gjennom prostata mot blæra. Området mellom beina kan derfor svelle og bli hart akkurat som penis når en mann er seksuelt opphisset og han kan kjenne sterke lystfølelser også i dette området. Du kan stimulere følelsene Du kan stimulere følelsene her ved å klype mellomkjøttet mellom fingrene eller med å presse fingertuppene ned mot urinrøret som går i midten av mellomkjøttet. Ved å variere trykket og ved å lete deg frem til forskjellige punkter kan du få frem forskjellige deilige følelsesnyanser.

 

NAVLEN OG BLÆREREGIONEN

Navlen er et erotisk punkt og det er også strukturene i magen mellom navlen og penis. I mideten av magen nedover mot penis er det en grop mellom musklene som er sterk erotisk stimulerbar. Du kan få frem mange spennende følelser i navlen ved å stikke inn en finger, ved å presse med forskjellig kraft ned mot bunnen av navlen eller ved å sirkulere fingertuppen inne i magen. Varier mellom lett sensuell kiling og hardere skarpere kiling. Ved å stimulere navlen får du frem spennende og morsomme følelser som stråler til alle kanter, og spesielt nedover mot kuken og til og med helt ut i kukespissen. Gropa i midten av magen kan du massere med fingertuppene. Du kan også presse nedover mot blæra med fingrene. Trykket mot blæra stimulerer et stort område i den nederste delen av magen.

 

RUMPEBALLENE OG OMRÅDET RUNDT DISSE

Innersiden av rumpeballene kan gi seksuelle følelser med en veldig spesiell intim art. Før fingrene dine fra ryggradensenden nedover og fremover i området mellom beina og tilbake igjen, og masser forsiktig inniden av hver rumpeballe med fingerspissene. Du kan også konsentrere deg om området dypt inne mellom rumpeballene like ved endetarmsåpningen og kile dette mest intime punktet med fingertuppene dine. Videre kan du strekke hver rumpeballe til siden slik at området mellom rumpeballene åpner seg og slik at endetarmsåpningen også strekkes. Disse kjærtegnene resulterer i erotiske følelser som stråler ut i hele hofteområdet og som også strømmer langt inn i deg og oppover langsetter ryggraden og oppover i magen.

 

ENDETARMSÅPNINGEN OG DEN YTRE DELEN AV ENDETARMEN

Rumpehullet og regionen rundt dette er på mange måter et viktig sentral for de seksule følelsene til en mann eller gutt. Ved å  stimulere dette området på riktig måte kan en skape en prosess som sender bølger av deilige følelser og ekstase ut til store områder i kroppen, for eksempel nedover på innsiden av lårene, oppover langs ryggraden og fremover mot kjønnsorganene. Du kan stimulere rumpeåpningen ved veldig forsiktige roterende bevegelser med en fingertupp. Veksl mellom disse bevegelsene og kjærtegnelse av rumpeballenes innsider med fingertuppene dine. Du kan også stikke en smøret inger litt inn i rumpehullet og bevege fingeren forsiktig inn og ut. Stikker du fingeren lengre inn kan du massere innsiden av endetarmen din like innenfor hullet. Hvis du foretar slike stimulanser i en avslappet tilstand, kan du erte opp følelser og ekstaser som berører hele kroppen.

 

DE DYPERE DELENE AV ENDETARMEN

Den kanskje mest intime og følsomme sonen i en mannskropp er de dypere delene av endetarmen. Disse sonene kan nås ved homsesex eller ved å stimulere med en dildo eller et annet glatt objekt med riktig fasong. Når en innfører noe gjennom rumpehullet for å nå dypere soner, må en være forsiktig slik at en ikke påfører smerte eller skade. Disse områdene er imidlertid så følsomme at selv den mest forsiktige stimulans kan gi intense følelser som også gir en dyp mental ekstase. Du kan stimulere de dypere endetarmsregionene ved å innføre en tynn smurt dildo og når den er inne bevege den veldi8g forsiktig litt ut og inn, med litt roterende bevegelser eller med forsiktig press til alle sider mot veggen i endetarmen. Jo mer avslappet du er, og jo lenger du holder på, jo mer intense og dyptgripende blir lystfølelsene.

 

PROSTATA 

Prostata ligger rett foran den nedre endetarmsregionen og urinrøret går gjennom den. Denne kjertelen produserer mye av slimet i sæden. Du kan stimulere den utenifra ved å presse noe fast mot området like foran endetarmsåpningen. Mange gutter og menn har en naturlig grop i dette området, nesten som en liten skjede. Hvis en har det, fører en fingeren inn i denne gropa og presser oppover og litt fremover. Du kan også stimulere prostata ved å stikke en finger gjennom rumpehullet og massere prostata gjennom den fremre innsiden av anus. En slik massasje gjør at slim fra prostata frigjøres og kommer ut gjennom tisseåpningen. Å kjenne dette komme ut gir ekstra følelser som nærer ekstasen. Prostataen har også sine egne seksuelle følelser og prostatastimulans sammen med stimulans av dypere endetarmsregioner kan gi en orgasme med en mye dypere kroppslig og mental ekstase enn vanlig penisorgasme.

For å lese om hvordan penisen er oppbygget og fungerer, vennligst gå lenger ned på denne sida.

 

 

Noen interessante produkter

Finn en god hotellplass til en rimelig pris - Gjennom denne tjenesten kan du søke etter hotellplass i 235000 hoteller fordelt på 225 land og finne det rimligste hotellrommet som sarer til den kvaliteten og servicenivåetdu du ønsker, og så kan du bestille hotellplass Tjenesten har også prisgaranti slik at du kun betaler den prisen du har booket for.

Find the best hotel dealStrawberryNET.com - Kvalitets-kosmetikk for reduserte priser - I denne nettbutikken kan du bestille alle kosmetikkvarer fra alle ledende produsenter i verden. Forsendesle over hele verden. Frakt inkludert i prisen. Noen få eksempler på produsenter i lageret: Anna Sui, Biotherm , Borghese , Bvlgari , Carita , Cellex-C, Chanel, Christian Dior , Clarins, Clinique, Darphin , Decleor , Dermalogica , Estee Lauder , Guerlain, Guinot.Internasjonal nettbutikk med alle typer kroppsbyggingstilskudd og naturnedisin med skandinaviskspråklig avdeling - I denne nettbutikken vil du finne enhver type tilskudd som du ikke kan finne her hjemme. Hvis du skal ha større kvantitet av en vare kan det også bli billigere å bestille herfra fremfor å kjøpe det i en norsk forretning.Naturprodukter for å bedre helsen, motvirke aldringssymtomer og bedre sexlivet - Her finner du kvalitetsprodukter for å stimulere erotisk velbehag og for å hjelpe mot problemer innen sex-livet. Her er også produkter for å motvirke og slå tilbake aldringssympromer i huden og hele kroppen. Du finner også naturlige medisiner for vanlige problemer i hjerte- og karsystemet, fordøyelsesapparatet, ledd, skjellettet og musklene. Her er produkter for å gi bedre generell helse i huden og produkter mot spesifikke problemer i hud og hår som kviser, rosasea, eksem, rynker aldersflekker og solskader

Venligst gå her for å se på kvalitetsproduktene innen helse og anti-aldringFor å se flere kropps- og helseprodukter, samt mer nyttig informasjon vennligst klikk her

Flere produkter - amerikanske nettbutikker

 

Penisens Struktur og Funksjon

Den synlige penis består av to deler - den penishodet eller glans penis og penisskaftet. Men penisen fortsetter som en skjult struktur legging under pungen og videre bakover i mellomkjøttet mot prostataregionen. Når penis er erigert, vil også mellomkjøttet (perineum), området mellom beina, vil være oppsvulmet.

Urinrøret går fra blæra, deretter gjennom prostata, og går inn i penisstrukturen like under prostata og deretter går videre helt til spissen av penis.


EREKSJONSLEGMENE

I den synlige penis og i strukturen strekker seg bakover er det tre legemer som svulmer under ereksjon, ereksjonslegemene. Legmene er hovedsakelig laget av en stram maske av fine blodårer med svært elastisk vegger. Det er to legemer langs øvre del av penis (corpora cavernosa) som strekker seg bakover under pungen. Så det er en kropp rundt urinrøret (korpus spongiosum) som fortsetter bakover til like under prostata.

Arteriene som fører blod til ereksjonslegemene og årene som fører blod fra disse organene har muskler i veggene som kan stenge av eller slappe opp og derved regulere blodstrømmen til og fra legemene.

Når musklene ved inngangen slapper av og dem ved utløpet sammensnører, fylles blod  inn i ereksjonslegemene av blodtrykket. Legemene vil da oppsvulme som en ballong og bli helt rette. Den hevelsen og opprettelsen vil pumpe opp hele penis og gjør den oppreist. Denne aktiviteten er regulert av nerveimpulser og av stoffet nitrogenoksid som fungerer som et lokal vevshormon.

Alle de indre strukturene av penis er omgitt av en robust skikt med elastisk bindevev, det fibrøse hylsteret. I området mellom beina er det et lag med muskler mellom dette hylsteret og perinealhuden, de to bolbospongiosus-musklene. Disse musklene sammentrekker seg under sæduttømming og bidrar til å pumpe ut sæden.


PENISHUDEN

Penishuden er tykk og robust. Mellom huden og det fibrøse hylsteret er det et skikt med et myk og svært elastisk bindevev. Derfor kan huden lett flyttes opp og ned langs penisskaftet.

Penishodet er dekket av en tynn hud som er ekstremt sensitiv ved hjelp av en rik innervasjon. Likevel denne tynne huden er både sterk og elastisk. I tillegg er penishodet på en uomskåret penis er dekket av en hette som ikke henger fast på overflaten av hodet etter tidlig barndom, forhuden.

Forhuden er et hylster som er en videreføring av huden som dekker penisskaftet. Denne huden går til spissen av penis, og er deretter foldet tilbake på innsiden, slik at en har et dobbelt hudlag, hvor den indre folden er festet rett under penishodet. Mellom de to foldene er et ekstremt mykt og elastisk vev.

Forhuden kan lett bli tilbaketrekkes for å blodte penishodet, og den bruker å trekke seg selv tilbake når penis er oppreist. Når penis ikke er oppreist, vil forhuden beskytte penishodet.

I tidlige barndom er forhuden festet til penishodet, men vil gradvis løsne, vanligvis i løpet av tidlig barndom, men hos en føpubertal gutt kan fortsatt være noen adhesjoner rundt basis av penishodt.

I noen kulturer fjernes forhuden av forskjellige grunner ved en operasjon kalt omskjæring, slik at penishodet er permanent eksponert og synlig. Når omskjæring foregår i tidlig barndom, vil prosedyren også innebærer å rive forhuden løs fra overflaten av hodet.

Huden på penishodet produserer en hvit kremaktig stoff som kalles smegma som bidrar til å smøre på penis under samleiet. Smegma er en blanding av oljer utskilt gjennom huden på penishodet, celler løsnet fra hudens overflate og stoffer produsert av talgkjertler på innsiden av forhuden. Ved uriktig hygiene kan for mye smegma samle og gi overdreven bakteriell vekst og dårlig lukt.


NERVE- OG BLODFORSYNINGEN I PENIS

De viktigste nervene som kontrollerer penisfunksjonen og bringer sensuelle stimuli fra penis er de dorsal penisnerver, som ligger på begge sider i bindevev på øvre side av penis og forgrenes ut til alle deler av penis. Ereksjon kontrolleres av sensuelle stimuli fra penis til ryggmargen og kontrollimpulser som kommer tilbake gjennom disse og øvrige nerver. Sædavgang kontrolleres av andre nerver som går til muskelskiktene i perineum og til alle aktive strukturer i prostata og sædblærene i prostataområdet.

Hoveddelen av penisens blodforsyning kommer fra de dorsale penisarteriene som går i bindevevet i øvre del av penis og forgrenes til alle deler av penishuden og indre penisstrukturer.